Навигация: Киев Городской автобус №825 Обсуждение

Отзывы о маршруте

...
Людмила 16.03.2024 22:17
Жахливий сервіс. Маршруткою користуюсь дуже рідко. 16.03.2024 в 11:30 зайшла в маршрутку 825 з дитиною на зупинці вулиця Фізкультурна (ст метро Олімпійська. ) Уточнила вартість проїзду до смт Чабани і оплатила проїзд. Водій не очікує коли пасажири сіли на крісла а різко починає рух через що люди" літають" по маршрутці. Також в грубій формі запитав скільки років дитині і коли я відповіла виявилось що я повинна заплатити за проїзд дитини. Я повідомила водію що не знала даної інформації раніше і вибачилась перед ним, сказала що обов'язково оплачу проїзд. Коли уточнила скільки я повинна оплатити за дитину, водій почав кричати та хамити мені на всю маршрутку, принижуючи мене і мою дитину. Також водій розмовляв російською мовою і на зауваження інших пасажирів стосовно його поведінки, нецензурно висловлювався в їх сторону.За нас заступився чоловік з маршрутки (колишній військовий) за що йому велике дякую, лише після його зауважень водій перестав хамити. Ми доїхали до своєї зупинки і при виході з маршрутки водій знову мені нахамив. Сказати що я в шоці від такого обслуговування, це не сказати нічого. Водій не повинен себе так поводити по відношенню до пасажирів, я ж не прийшла до нього додому. І людей повинен перевозити безпечно, а не як дрова, що літають по всій маршрутці.
...
Ангелина 04.01.2024 19:23
Маршрутки не останавливаются на остановках если не выходят пасажиры, два раза на одной и тойже остановке Ивана Федорова, при том, что это зима и ходят раз в 20 минут, в др раз водитель разговаривал со своим знакомым матюкался и не слышал посажиров с прозьбой об остановке.
...
Тетяна 11.05.2023 16:46
Водій маршрутки 825 з номерами AI 4796 lB поводиться як бидло, на питання коли від’їзжає автобус не відповідає, поводиться агресивно!! Диспетчери на вокзальній теж саме. Довелося їхати на метро, бо з неадекватним водієм звичайно нікуди їхати не хотілось. На вигляд він взагалі був під чимось. 11.05.2023

Вы на странице 1 из 1