Навигация: Киев Маршрутное такси №476 Обсуждение

Отзывы о маршруте

...
Тетяна 14.11.2023 23:39
Водій обругав на рівному місці дівчину з дитиною пізнього вечора! Їхала тільки що маршрутом 476 з кінечної Північної з дитиною в н21.40. Зайшли в маршрутку на кінечній, сіли. Водій розмовляв по телефону. Дитина сама хотіла дати дяді грощі за проїзд, терпляче та чемно чекаючи, поки він закінчить розмову. Закінчивши розмову водій хамським тоном, через плече, кинув: «Ну ви платите там чи ні???!!! Або платіть, або виходьте». Я просто була шокована таким хамством без причини! Не стала цього терпіти і висказала все, що думаю! Що не збираюсь терпіти такого бичества, ще й на очах в дитини! Він у відповідь замив та обзивав. Керівництво, навчіть водіїв нормальному спілкуванню, це просто ганьба!!! Хоча і піздно було, але вийшли раніше, бо усю дорогу ругалися. Він так і вважав себе правим. Номера маршрутки АА2532АА.
...
Тетяна 23.05.2021 13:19
20 травня 2021 року водій маршрутки 476 під час рейсу (м.Дарниця - Оболонь, номер машини (можу помилятись 6387 ОН) у проміжок часу 9.40-9.50 палив у салоні. У цей час маршрутка стояла у "пробці" при виїзді з б.Перова на просп.Шухевича. Маршрутка була заповнена вщент. Пасажири зробили зауваження водію, але той відповів, що це ел.сигарети без запаху. Та чомусь пасажири цей запах чули. Після того, як закінчив палити, захисну маску так до кінця маршруту не вдягнув (вона вісіла на шиї), а сам водій під час керування щось кидав собі до роту та жував, час від часу обсмоктуючи свої пальці. Цими ж невитертими руками розраховувався з пасажирами. Зовнішній вигляд водія був не охайний (не бритий), по-хамські розмовляв з пасажирами.... У салоні для "повного щастя" не вистачало тільки пісні "Владимирский централ"..... Ау, перевізник "Союз-Авто", як ви можете допускати до роботи таких водіїв????!!!
Редакция сайта «Маршруты Украины»

Уважаемая Тетяна! Рекомендуем обратиться с жалобой в Центр контроля качества пассажирских перевозок КП "Киевпастранс": +380 (44) 528-30-11

Вы на странице 1 из 1